Az Empatikát két pszichológus Sári-Kurán Zsuzsa és Sebők Franciska alkotja. Nem titkolt célunk, hogy a pszichológiát és a pszichológiai segitség kérést-nyújtást közelebb hozzuk az emberek hétköznapjaiba, természetesebb mederbe tereljük. Korábban mindkettőnk a szociális szféra különböző területein dolgozott.


Copyright © 2015 Empatika.net. | All Rights Reserved.

 

Sári-Kurán Zsuzsa

Őszintén hiszek abban, hogy bárki tud váltani, és változtatni az életén, ehhez a változáshoz erő, döntés és kitartás szükséges. Hiszem, hogy mindenkiben ott van ez a készség, csak van aki könnyebben, van aki segítséggel tud hozzáférni erőforrásaihoz, de semmit sem tartok lehetetlennek, és véglegesnek. Munkám során igyekszem mindenkinek a saját személyiségéhez legközelebb álló módon segíteni, hogy élete kiegyensúlyozottabb legyen. Mint pszichológus, törekszem egy közvetlen és minden szempontból egyenrangú kapcsolatot kialakítani azzal, aki megkeres kérdéseivel.

Tovább Zsuzsa adatlapjára...
   
Sebők Franciska

Diplomámat 2009-ben szereztem, szakvizsgámat 2012-ben tettem le, az ELTE Tanácsadó szakpszichológus szakirányán. Pályámat az Igazságügyi hivatalban kezdtem, majd egy év múlva magánrendelésem is elindítottam. Emellett jelenleg a törökbálinti családsegítőben vagyok pszichológus.Pszichológusk ént rengeteget tanultam magamról, az elfogadásról, test-lélek elválaszthatatlanságáról, és nem utolsósorban arról, hogy kellő odafigyeléssel minden ember minden cselekedete megérthető. Munkám során nagy hangsúlyt fektetek az önelfogadásra, arra, hogy tudjunk megbocsátani magunknak. Ez az alapja mindennek.

Tovább Franciska adatlapjára...