Az Empatikát két pszichológus Sári-Kurán Zsuzsa és Sebők Franciska alkotja. Nem titkolt célunk, hogy a pszichológiát és a pszichológiai segitség kérést-nyújtást közelebb hozzuk az emberek hétköznapjaiba, természetesebb mederbe tereljük. Korábban mindkettőnk a szociális szféra különböző területein dolgozott.


Copyright © 2015 Empatika.net. | All Rights Reserved.

 Sári-Kurán Zsuzsa
Tanácsadó-szakpszichológus, család és párkapcsolati tanácsadó

1981 december 7-én születtem Budapesten. Gimnáziumban csatlakoztam egy telefonos lelkisegély-szolgálathoz, ahol két évet dolgoztam önkéntesként, mint kortárs ügyelő. Ekkor ismerkedtem meg a pszichológusi- és önismereti munkával (pszichodráma formájában), ami teljesen magával ragadott és egyértelműsítette pályaválasztásom.

Az érettségi után nem volt kérdés a pszichológia szak, Pécsett diplomáztam klinikai szakirányon. Egyetem alatt mentálhigiénés intézményben szereztem gyakorlatot, majd a pszichológusi cím megszerzése után egy férfi börtönben kezdtem dolgozni. Voltam iskolapszichológus Budapesten majd volt szerencsém egy családsegítő és gyermekjóléti szolgálat kiváló csapatához tartozni Törökbálinton. Jelenleg Budapesten dolgozom.

Még az egyetemi évek közben kezdtem el képzéseim illetve folytattam önismereti utam, amit nélkülözhetetlennek tartok a pszichológusi hivatáshoz. Folytattam az egyéni és csoportos önismereti munkát, tanultam pár- és családterápiát, illetve hipnoterápiát is. Jelenleg szakpszichológus képzésre járok.

Őszintén hiszek abban, hogy bárki tud váltani, és változtatni az életén, ehhez a változáshoz erő, döntés és kitartás szükséges. Hiszem, hogy mindenkiben ott van ez a készség, csak van aki könnyebben, van aki segítséggel tud hozzáférni erőforrásaihoz, de semmit sem tartok lehetetlennek, és véglegesnek. Munkám során igyekszem mindenkinek a saját személyiségéhez legközelebb álló módon segíteni, hogy élete kiegyensúlyozottabb legyen. Mint pszichológus, törekszem egy közvetlen és minden szempontból egyenrangú kapcsolatot kialakítani azzal, aki megkeres kérdéseivel.


Zsuzsa elérhetőségei az "elérhetőségek" menü alatt, vagy itt találhatóak...